Plánované podujatia
Uskutočnené podujatia
Práca s judikatúrou - označovanie a vyhľadávanie súdnych rozhodnutí
Odborník z praxe a pedagóg na právnickej fakulte Vás prevedie problematikou označovania súdnych rozhodnutí a naučí Vás vyhľadávať súdne rozhodnutia v najpoužívanejších právnych informačných systémoch.
termín: 9. decembra 2021 od 17:00 hod.
hosť: Mgr. Samuel Rybnikár, PhD., asistent sudcu Najvyšší súd Slovenskej republiky
Správne debaty s pani JUDr. Petrou Príbelskou, PhD.
termín: 18. novembra 2021 od 17:00 hod.
hosť: JUDr. Petra Príbelská, PhD., sudkyňa Najvyššieho správneho súdu SR, členka Súdnej rady SR
Správne debaty s pani JUDr. Kateřinou Šimáčkovou, Ph.D.
termín: 5. mája 2021 od 17:00 hod.
hosť: JUDr. Kateřina Šimáčková, Ph.D., sudkyňa Ústavného súdu ČR
Správne debaty s pani prof. JUDr. Máriou Patakyovou, PhD.
termín: 28. apríla 2021 od 17:00 hod.
hosť: prof. JUDr. Mária Patakyová, PhD., verejná ochrankyňa práv SR
Správne debaty s pánom JUDr. Mariánom Fečíkom
termín: 21. apríla 2021 od 17:00 hod.
hosť: JUDr. Marián Fečík, prokurátor Generálnej prokuratúry SR
Správne debaty s pani JUDr. Elenou Berthotyovou, PhD.
termín: 23. marca 2021 od 17:00 hod.
hosť: JUDr. Elena Berthotyová, PhD., sudkyňa Najvyššieho súdu SR, členka Súdnej rady SR
Hmyz - potravina budúcnosti? (v spolupráci s Potravinárskou komorou Slovenska)
termín: 1. marca 2022 od 15:45 hod.
hosť: Ing. Eva Ivanišová, PhD., Fakulta biotechnológie a potravinárstva, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Inovácie v potravinárskej výrobe (v spolupráci s Potravinárskou komorou Slovenska)
Uznávaní odborníci z potravinárskej praxe nás previedli výrobou potravín v najväčšom potravinárskom podniku na Slovensku a ukázali nám aké najnovšie technológie sa využívajú v rámci výroby potravín.
termín: 6. decembra 2021 od 16:30 hod.
hostia: Marcela Schmidtová, TREXiMA Bratislava, spol. s r.o.
Jaroslav Žiak, manažér kvality Nestlé Slovensko s.r.o.
Od januára Slovensko zálohuje (v spolupráci s Potravinárskou komorou Slovenska)
termín: 8. novembra 2021 od 16:30 hod.
hosť: Mgr. Lucia Morvai, riaditeľka pre vonkajšie vzťahy a komunikáciu Správcu zálohového systému
Éčka v potravinách (v spolupráci s Potravinárskou komorou Slovenska)
termín: 23. apríla 2021 od 17:30 hod.
hostia: JUDr. Jana Venhartová, LL.M., výkonná riaditeľka, Potravinárska komora Slovenska
Ing. Eva Forrai, výkonná riaditeľka, Slovenský zväz spracovateľov mäsa
Mgr. Martin Venhart, PhD., člen predsedníctva, Slovenská akadémia vied